Son dakika: TBMM'den acı haber! Koronavirüsten ilk ölüm

Son dakika haberleri: TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi)'de bir personel koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölüm Meclis'te korona kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.

08 Eylül 2020 Salı 12:25
Son dakika: TBMM'den acı haber! Koronavirüsten ilk ölüm

Son dakika: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde insan kaynakları biriminde çalışan 34 yaşındaki bir memur, cuma günü rahatsızlanmasının ardından dün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölüm TBMM'de salgın kaynaklı ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.

 

CUMA GÜNÜ HASTANEYE BAŞVURDU

İnsan kaynaklarında görevli memur İ.S., cuma günü rahatsızlanarak hastaneye gitti. Ancak durumunun hastanede tedaviyi gerektirecek boyutta olmaması nedeniyle tedavisine evde devam edildi.

 

DÜN HAYATINI KAYBETTİ

İ.S. dün ateşinin tekrar yükselmesi nedeniyle bir kez daha hastaneye gitti ve yatarak tedavisine başlandı. Ancak durumunun ağırlaşması üzerine görevli memur hayatını haybetti.

İDARİ İZİNLİYDİ

Öte yandan edinilen bilgiye göre ailesinde Kovid-19 tanısı konulan kişilerin bulunduğu memur, idari izinli olarak evinde bulunuyordu.Son dakika haberi: TBMM'de koronavirüs nedeniyle bir personel hayatını kaybetti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63