Son dakika: 'Tosuncuk' Türkiye'de: İstanbul'a getirildi!

Son dakika: Brezilya’da teslim olan ‘Tosuncuk’ lakaplı Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, Türkiye’ye getirildi.

03 Temmuz 2021 Cumartesi 22:07
Son dakika: 'Tosuncuk' Türkiye'de: İstanbul'a getirildi!

Son dakika: Brezilya’da teslim olan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ı taşıyan uçak saat 22.06’da İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

TOSUNCUK İSTANBUL'A GETİRİLDİ!

2018 yılı Mart ayında binlerce kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, Perşembe günü Brezilya Sao Paulo’da teslim olmuştu. Brezilya’dan sabah saat 09.50’de hareket eden Mehmet Aydın’ı taşıyan uçak, saat 22.06’da İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

4 GÜN GÖZALTI SÜRESİ VERİLDİ!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucusu olan ve 2 yıldan fazla süredir firari bulunan Mehmet Aydın hakkında, 4 gün gözaltı süresi verdiği öğrenildi.

Türkiye’nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edilen ve bu sabah Türkiye saatiyle 09.40’ta havalanan THY’ye ait uçakla 22.30 sularında İstanbul Havalimanı’na getirilmesi beklenen "Tosuncuk" lakaplı Aydın, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uçakta gözaltına alınarak işlemlerinin ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürülecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63