Son Dakika: Trump'tan ABD'yi ayağa kaldıracak sözler

Son Dakika Haberi; ABD Başkanı Donald Trump 'Çalmayı Durdur' mitinginde yaptığı konuşmada, asla teslim olamayacağını ifade ederek, Başkan Yardımcısı Mike Pence'i Joe Biden'ın zaferini Kongre'de onaylamaması çağrısında bulundu. Trump, miting konuşmasında destekçileriyle yürüyüş yapacağını açıkladı.

06 Ocak 2021 Çarşamba 20:53
Son Dakika: Trump'tan ABD'yi ayağa kaldıracak sözler

ABD'de geçtiğimiz sene 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinde rakibi Demokratların adayı Joe Biden'a karşı kaybeden Cumhuriyetçilerin adayı mevcut Başkan Donald Trump, seçimlerde hile olduğunu öne sürmeye devam ediyor.

Trump, başkanlık seçimlerinde hile olduğunu iddia ederek düzenlediği 'Çalmayı Durdur' mitingi için destekçileri başkent Washington DC'de için bir araya geldi.

PENCE'E ONAYLAMA ÇAĞRISI!

Trump seçim sonuçlarıyla asla teslim olamayacağını ifade ederek, Başkan Yardımcısı Mike Pence'i Joe Biden'ın zaferini Kongre'de onaylamaması çağrısında bulundu.

"SEÇİMDEN BİR GÜN SONRA 400 BİNDEN FAZLA OY BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI"

Seçimlerde oy çalındığını iddia eden Trump 'Seçimden bir gün sonra 400 binden fazla oy bir anda ortaya çıktı. Kimse nereden geldiğini sormadı.' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63