Süleyman Soylu'dan dikkat çeken açıklamalar

İçişleri Bakan Süleyman Soylu Deniz Feneri Derneği’nin uygulayıcısı olduğu ” “Bin Şehit Adına Bin Su Kuyusu Projesi”ne destek amaçlı olarak düzenlenen hat, geleneksel kıyafet ve ebru sanatından oluşan sergi açılışına katıldı. Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada, "Allah bilir nerede yaşayan insanların su ihtiyacını karşılıyoruz. İyilik etmeyi Allah herkese nasip etmez o yüzden bu nasibe sığınmak gerek" dedi.

09 Ocak 2021 Cumartesi 15:08
Süleyman Soylu'dan dikkat çeken açıklamalar

Bakan Soylu'nun konuşmasından satır başları şöyle

Bazen gitmeyince anlamıyorsunuz. 3 ayda bir Diyarbakır anneleriyle bir araya geliyorum. Geçen o annelerden biri öyle bir söz söyledi ki. Demirtaş'a  "Milletin Çocuğunu kullanacağına, senin neden oğlun dağa çıkmıyor?' dedi. 9 yaşındaki evladının oraya götürüldüğünü annenin bu feryadı ile anlarsınız. "Okula gitti, bir daha dönmedi " dedi. "Cebimde öyle mektuplar var ki " dedi. 9 yaşındaki çocuğa mektup yazdırmışlar "Ben büyük savaşçı olacağım" diye. Biz bu coğrafyayı merhametle barışa huzura ve kardeşliğe taşıyabiliriz. 

Dün 4 bin komandamızı mezun ettik. Bu önemli bir olaydır. Çok gurur dolu bir gün yaşadık. 

İYİLİK YAPMAK HERKESE NASİP OLMAZ

Allah bilir nerede yaşayan insanların su ihtiyacını karşılıyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? İyilik etmeyi Allah herkese nasip etmez o yüzden bu nasibe sığınmak gerek. Kuyular peş peşe açılıyor. Şu ana kadar tamamlanan kuyu sayısı 100'e yaklaştı. Diğerlerinin çalışmaları sürüyor. Su işi başka hiçbir şeye benzemez. 

TÜRKİYE'NİN YAPTIKLARI DESTANSI BİR NİTELİKTE

Son 10 yılda Balkanlarda Türkiye'nin yaptıkları destansı bir niteliğe sahiptir. Daha fazlasını yapmalıyız.  Türkiye bu istikamette gidiyor. Sadece kendi yapmıyor dünyadaki başka ülkelere de örnek oluyor. Bu su kuyularını 1000'e hatta 1000'in üzerine çıkarmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. 

Şehit eşi 1.5 yaşındaki oğlunu kucağımıza verdiğinde inanın sorumluluğunuz kat kat artıyor. Kimse yanlış anlamasın, öfkemize yenilmiyoruz. İçimizdeki acıya ve o çocuklara mahcubuz. Afrika'nın hiç bilmediğimiz bir yerinde bir şehidimizin adı yaşayacak. Oradan su içenler şehidimize ve ailesine dua edecek. Bundan daha önemli bir şey olamaz

Deniz Feneri Derneğine, Deniz Feneri Derneği'nin bağışçılarına çok teşekkür ediyorum 




 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63