Tevfik Göksu paylaştı: CHP'li İstanbul ve Ankara belediyelerinde büyük gerileme!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, CHP tarafından yönetilen Ankara ve İstanbul'un küresel belediyeler endeksi sıralamasında gerilediğini açıkladı.

04 Mayıs 2021 Salı 00:06
Tevfik Göksu paylaştı: CHP'li İstanbul ve Ankara belediyelerinde büyük gerileme!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, CHP tarafından yönetilen Ankara ve İstanbul'un küresel belediyeler endeksi sıralamasında gerilediğini açıkladı.

Mehmet Tevfik Göksu, Twitter hesabından küresel şehirler endeksi raporunu değerlendirdi.

Rakamların yalan söylemediğini ifade eden Göksu, "İş yapmak yerine şov ve algı peşinde koşan CHP’li Belediyeler, 2 yılda İstanbul ve Ankara’yı çökerttiler." dedi.

"CHP'Lİ BELEDİYELER ÇÖKÜYOR"

İstanbul'un 26'ncı sıradan 34'e, Ankara'nın ise 74'üncü sıradan 84'üncü sıraya gerilediğini vurgulayan İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı, "CHP'li belediyeler çöküyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63