Türkiye genelinde 19 Mayıs için İstiklal Marşı okundu

Başakn Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm yurtta aynı anda okunan İstiklal Marşı'na eşlik etti.

19 Mayıs 2021 Çarşamba 19:35
Türkiye genelinde 19 Mayıs için İstiklal Marşı okundu

102 yıldır her 19 Mayıs tarihinde kutlanan Milli Mücadele'nin başlangıcı, bu yıl da ülke genelinde coşkuyla karşılandı.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA SEVİNÇLE KUTLANIYOR

Samsun'da 102 yıl önce bugün başlatılan Milli Mücadele'nin ardından başlatılan kutlama etkinlikleri, her yıl aynı coşkuyla kutlanıyor.

19 Mayıs tarihinde kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin dört bir köşesinde sevinçle karşılanıyor.

HEP BİR AĞIZDAN AYNI ANDA İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Bu yıl koronavirüs gölgesinde gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, 81 ildeki tüm vatandaşlar saat 19.19'da evlerinde balkonlara ve camlara çıkarak İstiklâl Marşı'nı okuyor.

ERDOĞAN DA GENÇLERLE EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Çankaya Köşkü’nde gençlerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı günün 102. yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan da gençlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü’nde İstiklal Marşı’nı okudu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63