Türkiye'ye bir ülkeden daha turist akacak

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Türkiye vizesi hizmetleri sunacak olan Anatolia Seyahat (Anatolia Travel Services) Hizmetleri şirketinin açılışı düzenlendi.

13 Temmuz 2019 Cumartesi 17:53
Türkiye'ye bir ülkeden daha turist akacak

Açılışa Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul, Pakistan Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanı Sayid Abu Ahmed Akif, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile şirketin bağlı olduğu Beyaz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karahan katıldı. 

 

 

"TÜRKİYE'Yİ SEÇMELERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ"

Beyaz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman da iki ülke arasındaki kardeşlik ilişkisine turizmle katkı sağlamak istediklerini belirterek, "Büyükelçiliğimiz ve Pakistan'da görev yapan kurumlarımız Pakistanlı turistlerin Türkiye'yi seçmesi için yoğun bir çalışma yürütüyor. Biz de hızlı ve güvenilir vize almalarını sağlayarak bu çalışmalara destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

"TÜRK TURİSTLER PAKİSTAN'I KEŞFETMELİ"

Açılışta bir konuşma yapan Yurdakul, iki ülke arasında turizm alanında çalışan şirketlerin, Pakistan-Türkiye ilişkilerine de olumlu katkı sunacağını belirterek, "Pakistanlıların ülkemizi ziyaret etmesi ilişkilerimizi geliştirecektir ancak bu tek yönlü olmamalı. Türk turistler de dünyadaki en özel ülkelerden biri olan Pakistan'ı keşfetmeli. Bu ülkenin doğal güzelliği ve insanıyla keşfedilmeyi hak ediyor. Eminim ki buraya gelen turistler ve işadamları çok güzel zamanlar geçirecektir." dedi. Yurdakul, turizm alanında hizmet sunacak kurumların, büyükelçiliğin ikili ilişkileri geliştirme çalışmalarına da destek verdiğini kaydetti.

DAHA FAZLA TÜRK ŞİRKETİNİ BEKLİYORUZ

Pakistan Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanı Sayid Abu Ahmed Akif ise yaptığı konuşmada Başbakan İmran Han ve hükümetinin daha fazla Türk şirketini Pakistan'a beklediğini hatırlatarak, Türklere her türlü yatırımda destek olacaklarını söyledi.

Pakistan'da Türkiye vizesi hizmeti sunan Türk firması bulunmazken sadece bir tane Pakistanlı firma bulunuyor.

 

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63