Ülke TV muhabirine saldıran CHP'li Zeybek'e peş peşe tepkiler!

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza attı. ÜLKE TV ekibi Zeybek'in oyununu bozunca çılgına döndü. Muhabir Deniz'e saldıran Zeybek'e siyaset camiasından tepkiler geldi.

06 Ağustos 2021 Cuma 00:40
Ülke TV muhabirine saldıran CHP'li Zeybek'e peş peşe tepkiler!

CHP'li Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza attı. ÜLKE TV ekibi Zeybek'in oyununu bozunca çılgına döndü.

ÜLKE TV'YE ÇİRKİN SALDIRI

Gerçekleri hazmedemeyen CHP'li vekil, çalışmaları yerinde görüntüleyen ÜLKE TV ekibini önce sosyal medya hesabından hedef gösterdi. Bununla da yetinmeyen Rafet Zeybek, makam şoförüyle birlikte ağır hakaretler ederek, ÜLKE TV muhabiri Sevgi Deniz ve kameraman Fatih Durmuş'a saldırı girişiminde bulundu.

CHP'li vekilin provokasyonu ve muhabirlere saldırısı vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Siyaset dünyasından bu olaya sert tepkiler geldi.

ALTUN'DAN SERT TEPKİ: AKLIM ALMIYOR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek'e sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Altun açıklamasında, ''Milletin vekilliğini yapması gereken bir kişi nasıl olur da bu zor günlerde kamuoyunu bilgilendirmek ve dezenformasyonla mücadele etmek için sahada çalışan basın mensuplarına böyle davranır? Hem de bir kadına; aklım almıyor! Haklı mücadelenizde yanınızdayız.'' ifadelerine yer verdi.

HAMZA DAĞ: YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yangın bölgesinde ÜLKE TV muhabirine saldıran CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'e tepki gösterdi.

Dağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "CHP milletvekili günlük provokasyon görevini yaparken suç üstü yakalanmış ve faşizan ruhu ortaya çıkmıştır. Görevini yapmaya çalışan kadın basın mensubuna saldırmıştır. Yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Bir bölge milletvekili olarak yapması gereken yalan ve tezvirat üretmek değil orada görev yapan herkese yardımcı olmaktır. Ama niyet farklı olunca böyle rezil hale düşüyorlar" ifadelerini kullandı.

TEVFİK GÖKSU: CHP KADROLARI YALAN SÖYLEMEYE ALIŞMIŞ

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, CHP'li Zeybek'e tepki gösterdi.

Göksu sosyal medyadan paylaştığı mesajında; "CHP kadroları yalan söylemeye o kadar alışmış ki, milletvekilleri hakikati duymaya dayanamayıp görevini yapmakta olan Ülke TV muhabiri Sevgi Deniz’e saldırıyor. İşte CHP’nin demokrasisi bu. Geçmiş olsun @ulketv" ifadelerini kullandı.

UMED: CHP MİLLETVEKİLİ ZEYBEK'İ KINIYORUZ

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'e sert tepki gösterdi.

UMED'den yapılan açıklamada; “Yangın bölgesinde uçak olmadığını iddia ederek provokasyona imza atan, oynadığı oyunu Ülke TV bozunca; basın emekçilerine saldıran, CHP'li Antalya Mileltvekili Rafet Zeybek’i kınıyoruz. Geçmiş olsun @ulketv” ifadeleri yer aldı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63