Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!

Son dönemde Türkiye'nin dış politikasına yönelik yaptığı skandal açıklamalarla gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Ünal Çeviköz, dün de TBMM'de bu tutumunu sürdürdü.

25 Kasım 2020 Çarşamba 05:54
Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!

Dışişleri Bakanlığı 2021 Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde konuşan Çeviköz, Kapalı Maraş'ın açılmasını eleştirerek "Kıbrıs'ta yediğiniz haltları da anlatıyorum, dinleyin" ifadelerini kullandı.

 

 

Bunun üzerine AK Parti Plan Bütçe Komisyon üyeleri tepki gösterirken, karşılıklı bir süre atışma yaşandı. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Çeviköz'e "Sen bize anlatacağına git, Biden’a anlat, Biden seni bekliyor git" dedi. 

AK PARTİLİ VEKİLLERE HAKARET

CHP'li Çeviköz ayrıca Türkiye'nin komşularının toprak bütünlüğüne saygı duymadığını da ileri sürdü. Kendisini eleştiren AK Partili vekillere yönelik ise Çeviköz, "parazit ve trol" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63