Vatan haini Can Dündar'dan TBMM Başkanı Şentop'a haddini aşan sözler

Vatana haini firari Can Dündar sosyal medya hesabından TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a haddi aşan FETÖ iftirasında bulundu.

05 Nisan 2021 Pazartesi 00:21
Vatan haini Can Dündar'dan TBMM Başkanı Şentop'a haddini aşan sözler

Vatana ihanet ve FETÖ'ye alenen yardım ve yataklık suçlarından 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Can Dündar'ın hedefinde bu kez de TBMM Başkanı Mustafa Şentop var.

Vatana haini firari Can Dündar sosyal medya hesabından TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a hadsiz FETÖ iftirasında bulundu.

CASUSLUK, VATANA İHANET, FETÖ'YE YARDIM VE YATAKLIKTAN YARGILANIYOR!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada yargılanan firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın, "gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etmek" ve "FETÖ içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına ilişkin kararın gerekçesi açıklandı.

FETÖ'CÜ AVUKATLAR CAN DÜNDAR'IN EVİNİ FAHİŞ FİYATLA SATIN ALMIŞLARDI!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları öne sürülen MİT tırlarının durdurulması davasının sanığı eski tümgeneral Hamza Celepoğlu'nun avukatı Sönmez Ahi ile Bekir Mustafa Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 4 avukat hakkında “Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan on beşer yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Firari avukat Faruk Öksüz’ün dosyası ayrılırken sanık Atilla Tarık Çilekçi’ye ‘Silahlı örgüte üye olmak’ suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, diğer sanık avukatlar Bekir Mustafa Yılmaz ve Sönmez Ahi’ye ise ‘Terör örgütüne üye olmamakla birlikte yardım etme’ suçundan 5 yıl 2 ay hapse hükmetti.

FETÖ'NÜN HEDEFİNDE MUSTAFA ŞENTOP VAR

Terör örgütü FETÖ, uzun bir süredir yaptığı algı çabalarıyla Mustafa Şentop'u hedef alıyor.

FETÖ'nün firari isimlerinden Bülent Korucu, geçtiğimiz sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından Şentop'u hedef almıştı. Korucu, FETÖ yayını TR7-24 adlı sitede kaleme aldığı yazıda, Şentop'un FETÖ içine istihbarat görevlisi gibi çalışan kişiler yerleştirdiğini iddia etmişti. 

FETÖ'YÜ YARGIDA BİTİREN İSİM ŞENTOP

FETÖ, örgüt üyelerinin tasfiyesinde Mustafa Şentop'un büyük payı olduğunu açık açık yazıyor. Bu yüzden terör örgütü TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u sıkça hedef gösteriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63