Volkan Demirel, Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik ekipte görev yapan Volkan Demirel'in takımdan ayrıldığını söyledi.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:42
Volkan Demirel, Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Volkan Demirel basın toplantısı düzenliyor.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Bugün Volkan Demirel için toplandık. Bir Volkandır Fenerbahçe. Bu lakabıyla Fenerbahçe taraftarının gönülden sahiplendiği efsaneleşmiş biridir.

Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye geldikten sonra başka hiçbir formayı giymemiş, formanın hakkını her zaman sonuna kadar vermiş ve efsane kalecilerden biri olarak tarihe geçmiştir.

ALİ KOÇ: VOLKAN DEMİREL AYRILMAK İSTEDİĞİNİ İFADE ETTİ

Volkan'ın futbolculuğa veda ettikten sonra, futbol kariyerine devam etmek istemesi, iyi bir antrenör olmak istemesi nedeniyle Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak 2 sene görev yapmıştır. Hocamız kendi ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylemiştir. Volkan Demirel, kendi ayakları üzerinde durmak istediğini bize söyledi. Biz de bu görüşünü saygıyla karşıladık. Ben biraz pres yaptım, biraz daha dur, görev başındayken yeni bir görev çıkar belki dedim. Ancak o kendine has özgüveniyle ben kendi ayaklarım üzerinde duracağım ama şu tarihte Fenerbahçe'ye geri döneceğim dedi.

ALİ KOÇ: EVİNE AİLEMLE GİDİP YEMEK YEDİĞİM TEK FUTBOLCUDUR

"Volkan özellikle benim için zor bir veda. Ben Volkan'ı 19 yaşından beri tanıyorum. O genç, deli dolu halinden bugünlere nasıl evrildiğini biliyorum. Evlenme kararı alırken bilgilendirme aşamasında da bulunmuştum. Evine ailemle gidip, yemek yediğim tek futbolcudur. Zor bir veda. Kendisi istiyor, planları var. O planların sonunda da Fenerbahçe var. İnşallah bir gün bir kez daha Fenerbahçe ile yolları kesişir. Her zaman onun evi burasıdır, yuvası burasıdır. Sadece saha içi değil, dışında da önemli duruş sergilemiştir. En zorlu çabaladığımız günlerde, 3 Temmuz'da dimdik durduğunu hepiniz hatırlarsınız."

ALİ KOÇ: YURTDIŞI ÖNERİSİ SUNDUK

Biz kendisine yurtdışında yakın olduğumuz kulüplerde 2-3 ay geçirme imkanını da sunduk, o kapımız da her zaman açık.

VOLKAN DEMİREL: AYRILMA KARARIMI SEZON BİTİMİNDE VERMİŞTİM

Çok futbolcular, çok teknik direktörler geldi. Hepsinin gelişi için bir basın toplantısı düzenlendi. Ama ilk defa bir antrenör, eski futbolcu için böyle bir toplantı düzenleniyor. Bana verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim.

20 yıl önce buraya girdiğimde; delikanlı, henüz ne yapacağını bilmeyen bir genç vardı. Ama şu an 40 yaşında ne yapacağını bilen, kararlı bir Volkan var. Hedeflerim var, yoluma devam etmeye çalışacağım.

Ersun Yanal'ın ekibiyle birlikte ve son dönemde de Emre Belözoğlu ile birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Erol Bulut hocamızla da öyle.

Ayrılma kararını sezon bitiminde vermiştim. 2 senedir Fenerbahçe'de antrenörlük yapıyorum ve çok güzel imkanlarla çalıştım.

Bir fotoğraf var, o fotoğrafa girmeme sebebim üstümün sivil olması. Hocama gidip teşekkür ettim.

Artık kendi başıma bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu kararı aldım. Pereira gelmeden önce de takımla çalışma ortamı buldum. Yardımcı olan Zeki ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. 20 yıllık bir devrin sonuna geldik. Çok heyecanlıyım.

"ŞU AN 3-4 TANE OPSİYONUM VAR"

Şu an için 3-4 tane opsiyonum var. Konuşmalar var, isteyenler var. Onları değerlendirmek için biraz zaman gerekiyor. Aceleye gerek yok, doğru kararı vermeye çalışacağım.

Önümde çok güzel bir kariyer olacağını düşünüyorum. Bu kariyeri de elimden geldiği kadar Fenerbahçe'ye layık bir şekilde yürütmek istiyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63