Yaşananlar sonrası Baykal'dan net mesaj! Dikkat çeken 'kaset' çıkışı...

CHP'de Genel Başkanlık koltuğundan bir kaset kumpası ile indirilen Deniz Baykal'ın kendine yakın isimlerler birlikte partiden tasfiye edilmesi için harekete geçilmişti. Baykal, avukatı Muzaffer Yılmaz aracılığıyla yaşananlara cevap verdi.

07 Temmuz 2021 Çarşamba 06:21
Yaşananlar sonrası Baykal'dan net mesaj! Dikkat çeken 'kaset' çıkışı...

CHP’den tamamen tasfiye edilmek istenen Deniz Baykal, avukatı Muzaffer Yılmaz aracılığıyla cevap verdi: Bu saldırıları gerçekten anlamak isteyenlere 11 yıldır yargılaması devam etmekte olan Kaset-Kumpas Davası’nı incelemelerini tavsiye ederiz.

CHP’de tasfiye planları yapılan eski Genel Başkan Deniz Baykal, kendisini hedef alan iddialara avukatı aracılığıyla cevap verdi.

Baykal’ın avukatı Muzaffer Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Müvekkil Sayın Deniz Baykal ile yapılan görüşmede; ‘Korkmaz Karaca’nın hiçbir zaman kendisinin danışmanlığını yapmadığını; Korkmaz Karaca’nın Antalya’da veya başka bir yerde hiçbir bayanı, kendisi ile bir araya getirip tanıştırmadığını, böyle bir olayın söz konusu olmadığını; Korkmaz Karaca’nın, kendisinin genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra ilk Kurultay’da Parti Meclisi’ne girdiğini’ ifade etmiştir.

KASET KUMPAS DAVASINI İNCELEYİN

Sayın Deniz Baykal, uzun süre CHP Genel Başkanı olarak bu ülkeye hizmet etmiş, demokrasiye ve cumhuriyetin değerlerine inanmış, Atatürkçü ve üniter yapının vazgeçilmez bir savunucusudur. Bu aşamada, Deniz Baykal’a yapılan tüm saldırılar, Deniz Baykal’ın siyasi düşünce ve çizgisine yapılan ve bu düşünceyi yok etmeyi amaçlayan saldırılardan başka bir şey değildir. Bu saldırıları gerçekten anlamak isteyenler var ise, 11 yıldır yargılaması devam etmekte olan Kaset-Kumpas Davası’nı incelemelerini tavsiye ederiz.”

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63