Yunanistan'dan son dakika Türkiye açıklaması! Mesaj gönderdiler

Son dakika haberleri... Yunanistan Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, Türkiye ile deniz yetki alanları konusunda görüşmelere devam etmeye yakın olduklarını bildirdi.

21 Eylül 2020 Pazartesi 14:03
Yunanistan'dan son dakika Türkiye açıklaması! Mesaj gönderdiler

Son dakika haberleri... Yunanistan Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, bugün düzenlediği basın toplantısında Doğu Akdeniz'de Atina ile Ankara arasında artan gerilime dair açıklamalarda bulundu.

Yunan sözcünün basın toplantısında bir kare

Petsas, Yunanistan'ın Türkiye ile deniz yetki alanları konusundaki müzakerelerini sürdürmeye yakın olduğunu söyledi. Yunan Sözcü, "İstikşafi görüşmeleri devam ettirmek üzereyiz. Ancak bunun ne kadar sürede gerçekleşeceği her iki tarafa yani Yunanistan'a ve Türkiye'ye bağlı. Bu duygu iyi" ifadelerini kullandı.

İki ülke arasında deniz alanlarının sınırlarının belirlenmesi konusunda daha önceki görüşmeler 2016 yılında sona ermişti.

AYRINTILAR GELİYOR....

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63