Peygambere hakaret eden Sezen Aksu'yu savunmak İmamoğlu'na kaldı

Genel

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sezen Aksu'nun şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya" sözlerini savundu. İmamoğlu, "Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz" dedi.

Şarkıcı Sezen Aksu, 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısında dini değerlere hakaret etti. Şarkıda Hz. Adem ve Hz. Havva'ya 'cahil' diyen Aksu, tepki üstüne tepki topladı. 

'SANATÇIDIR KONUŞACAK' SÖZLERİYLE DESTEKLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Twitter adresinden yaptığı paylaşımla Sezen Aksu'nun "Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e.." sözlerini savundu. 

İmamoğlu, Sezen Aksu'ya "Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz" diyerek destek verdi.

İMAMOĞLU'NA 'SEN İSTANBUL'A BAK' TEPKİSİ

İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımına da tepki yağdı. Vatandaşlar, İmamoğlu'na "Bundan sana ne; senin işin belediye başkanlığı değil mi! Senin döneminde başlayan nerdeyse elle tutulur proje bile yok" dedi. 

Bundan sana ne; senin işin belediye başkanlığı değil mi! Senin döneminde başlayan nerdeyse elle tutulur proje bile yok. Köpüğü bol cem uzan gibi balonun patlayacak, seni bu trollerin de kurtarmayacak. Şimdi 1-2 kişi takipçili kullanıcı adında meymenet olmayanlar yazar :)

— Hasan M. KUYUMCU (@hmkuyumcu) January 18, 2022

İMAMOĞLU'NA İETT TEPKİSİ

Bir takipçisi de İmamoğlu'na, İstanbul’da alarm vermeye başlayan ve sürekli kaza, arızalanma ve yanma olaylarıyla gündeme gelen, vatandaşların can ve seyahat güvenliğini riske atan İETT otobüsleri hakkında tepki gösterdi. 

Gündem değişsin diye 40 takla atan kim acaba ? İş yoksa yem de yok! Ona göre bsşgannnn @ekrem_imamoglu pic.twitter.com/AIdeV9ssDl

— sibel begeç (@SibelBegec) January 18, 2022

Bahçeli'den Sezen Aksu'ya tepki: Serçeysen serçeliğini bil

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.