Son Dakika... Deprem soruşturmalarında yeni gelişme: Tutuklamalar sürüyor!

Genel

Son dakika haberi... Adıyaman'da depremde yıkılan Özkan Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Özkan tutuklandı. Malatya'da da soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 40 kişiden 13'ü tutuklandı.

SON DAKİKA HABERİ: Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de yıkılan binalarla ilgili tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 1 zanlı daha tutuklandı.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığınca kentte depremlerde yıkılan ve çok sayıda ölüme neden olan bina ve sitelerde tespit edilen yapım kusurlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltındaki 2 şüphelinin daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 1'i tutuklandı, diğeri serbest bırakıldı. Böylelikle soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 6'ya yükseldi.

Osmaniye'de yıkılan binalarla ilgili tespit edilen yapım kusurları ve kolon kesme iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 16 şüpheli gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 14 zanlıdan 5'i tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

MEHMET ÖZKAN TUTUKLANDI!

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının depremde yıkılan binalara yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Özkan'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Özkan, sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Depremde yıkılan ve yargı mensuplarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği binanın 2 yıl önce izinsiz şekilde tadilattan geçirildiği öğrenildi.

13 KİŞİ MALATYA'DA TUTUKLANDI

Malatya'da depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturma kapsamında şu ana kadar gözaltına alınan 40 kişiden 13'ü tutuklandı.

35 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ!

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Merkez İlçe Jandarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 1 kişi daha gözaltına alındı.

Önceki gün İsias Otel'in sahibi Ahmet Bozkurt ve oğlu Fatih Bozkurt gözaltına alınmıştı. Jandarma ekipleri son olarak otel yöneticisi olan Efe Bozkurt'u gözaltına alarak, sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.

Şahısların sorgulamaları sürüyor.

Azerbaycan Türkiye'ye 110 kişilik ek arama kurtarma ekibi gönderdi

Trabzonspor’un 'Proteo’lu koreografisi dünya basınında

Deprem tarımı da vurdu: Yüzde 16'sı bu bölgede

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.