50 ilde Girdap operasyonu: 6 aydır planlı çalışma yürütülüyordu

KOM, ülke genelinde 50 ilde 264 şüpheliye yönelik sabah saatlerinde Nitelikli Dolandırıcılık ve Mali Suçlar kapsamında Girdap Operasyonu gerçekleştirdi.

15 Kasım 2022 Salı 09:15
50 ilde Girdap operasyonu: 6 aydır planlı çalışma yürütülüyordu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde yaklaşık 6 aydır yürütülen planlı çalışmalar neticesi yapılan tespitler doğrultusunda; nitelikli dolandırıcılık suçları, resmi ve özel belgede sahtecilik, parada sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet ve irtikap, Vergi Usul Kanununa Muhalefet, tefecilik (Klasik ve Pos Tefeciliği) suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik; ülke genelinde 50 ilde sabah saatlerinde Nitelikli Dolandırıcılık ve Mali Suçlar kapsamında Girdap Operasyonu gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63