6'lı masada kriz bitmiyor! Saadetli isim 4 CHP'liyi işaret etti! İttifakta yerleri olamaz

Altılı masada tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, CHP'li 4 isme 'İttifakta yerleri olamaz' diyerek çok sert tepki gösterdi.

10 Eylül 2022 Cumartesi 23:45
6'lı masada kriz bitmiyor! Saadetli isim 4 CHP'liyi işaret etti! İttifakta yerleri olamaz

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Grup Başkanvekili Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu'nu yerden yere vurdu.

CHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan ettiCHP'li Gürsel Tekin'den tepki çeken paylaşım! Desteğini açık açık ilan etti

Bu dört CHP'linin 'birliğin temeline dinamit koyduğunu' belirten Erduran, "Bu zihniyetin Millet İttifakı'nda yeri olamaz" dedi.



'BU ZİHNİYETİN MİLLET İTTFAKI'NDA YERİ OLAMAZ.''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erduran, ''Biri ecdadıma küfreder, diğeri dinime söver, öbürü kültürümü yok sayar, bir diğeri de PKK'ya destek verir. Sayın Kılıçdaroğlu ülke birliğini yeniden tesis etmek için gayret göstersin bunlar da birliğin temeline dinamit koysun. Bu zihniyetin millet ittifakında yeri olamaz.'' ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63