ABD Başkanı Biden'dan çok konuşulacak Putin iddiası: Emin değilim ama...

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantıosında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

31 Mart 2022 Perşembe 22:30
ABD Başkanı Biden'dan çok konuşulacak Putin iddiası: Emin değilim ama...

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da basın toplantısı düzenledi.

Putin'in Ukrayna savaşı konusunda yanlış yönlendirildiği ve bunun da Putin ile askeri yetkililer arasında gerginliğe yol açtığı yönündeki haberler hakkında Biden, "Bu konuda birçok spekülasyon var. Ancak emin olmamakla birlikte Putin'in kendini izole ettiğini ve bazı danışmanlarını kovduğu ya da ev hapsine attığı konusunda göstergeler var." ifadesini kullandı.

Biden, bu konuda ellerinde kesin kanıt olmadan daha fazla yorum yapamayacağını da ifade etti.

RUS GÜÇLERİN KİEV'DEN ÇEKİLDİĞİNE DAİR KANIT YOK

Öte yandan Biden, "Putin'in bazı güçlerini Kiev'den geri çektiğine ilişkin bir ibare görüyor musunuz?" sorusuna da "Şu ana kadar bütün güçlerini Kiev'den çektiğine dair kesin bir kanıt yok." yanıtını verdi.
 

Biden resmen duyurdu! ABD'den tarihi petrol hamlesi! Fiyatları alt üst edecekBiden resmen duyurdu! ABD'den tarihi petrol hamlesi! Fiyatları alt üst edecek

Biden, Putin'in Donbas bölgesindeki birliklerine de takviye yaptığına işaret ederek, "Ben Putin konusunda şüpheliyim. Sadece Donbas'a odaklandığını söyleyemem. Sadece Donbas'ta kalıp ülkenin diğer kısımlarından çekilip çekilmeyeceğini bilmiyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63