Aday kim olacak? İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu, Yavaş mı? Canlı yayında açıkladı

Siyaset gündeminde Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı tartışmaları sürüyor. 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Millet İttifakı'nın adayıyla ilgili canlı yayında çok konuşulacak sözler sarf etti.

11 Ekim 2021 Pazartesi 23:14
Aday kim olacak? İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu, Yavaş mı? Canlı yayında açıkladı

24. dönem CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Aydın Ayaydın, CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Tarafsız Bölge programında, Millet İttifakı'nın adaylığıyla ilgili çok konuşulacak açıklama yaptı. Aydın Ayaydın, 'HDP ile ittifak olacak mı?' sorusuna da cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLACAK

Prof. Dr. Aydın Ayaydın, "Hem CHP tavanında hem de tabanında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adaylığı benimsenmiş durumda" dedi.

Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş

İMAMOĞLU VE YAVAŞ YORUMU

Ayaydın, 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olma ihtimalini arkadaşlarıma sordum. İstanbul ve Ankara Belediye Başkanlarını Cumhurbaşkanı adayı yapmayı düşünmüyorlar.'' ifadelerini kullandı.
 

Fatih Erbakan'dan sert sözler! İmamoğlu, Babacan ve Davutoğlu'nu yerden yere vurduFatih Erbakan'dan sert sözler! İmamoğlu, Babacan ve Davutoğlu'nu yerden yere vurdu


HDP İLE İTTİFAK OLACAK MI?

HDP ittifakıyla ilgili konuşan Ayaydın, 'Seyahatimde HDP eş başkanı Mithat Sancar'la havalimanında karşılaştım. Sayın Sancar'a da "Millet yada Cumhur İttifakı'nda yer alacak mısınız" diye sordum. Ortak aday üzerinde uzlaşırlarsa Millet İttifakı'nda yer almak isteyeceklerini söylediler. Fakat milletvekili seçiminde hiçbir ittifakın yanında olmayacaklarını belirtti. Fakat HDP ile İYİ Parti'nin aynı masada olmasını zor görüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63