Ahmet Davutoğlu aynı anda Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve milletvekili olmak istiyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, iktidar hayalleri kuran Gelecek Partisi'nin lideri Ahmet Davutoğlu'nun küsurat oy oranına sahip olmasına rağmen şaşkına çeviren koltuk taleplerini tiye aldı.

01 Aralık 2022 Perşembe 20:30
Ahmet Davutoğlu aynı anda Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve milletvekili olmak istiyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisine yakınlığıyla bilinen Karar'da altılı masadan akılalmaz isteklerde bulundu.

Altılı masa eğer iktidar olursa hem Cumhurbaşkanı Yardımcısı hem de milletvekili olmak istediğini vurgulayan Davutoğlu şaşkına çevirdi.

DAVUTOĞLU HEM CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI HEM DE MİLLETVEKİLİ OLMAYI TALEP EDİYOR

Karar'dan Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuşan Davutoğlu'nun demokratik temsile uymayan hakkaniyetsiz talepleri şöyle:

"Altılı masanın tüm liderlerinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak kabinede görevde almaları gerektiğini düşünüyoruz. Ancak bu görev milletvekili olma vasfını yitirmeyi de beraberinde getireceği için onu da iç tüzük ile aşacağız."

BAKAN VARANK TİYE ALDI: YANINA SUYUNDAN KOYDUN MU TAMAM

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Davutoğlu'nun siyasi gücüyle ters orantıya sahip isteklerini tiye alarak, "Oradan milletvekilliğini ver, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı da olsun, yüzde 1 alan partiye hazine yardımını da ekle, yanına suyundan da koydun mu... tamam." ifadelerini kullandı.

MİLLETİ TEMSİL ORANLARI KÜSURAT

Halihazırda altılı masaya yakın anketlerde dahi yüzde 1 oy oranında gösterilen Davutoğlu'nun Gelecek Partisi, Ali Babacan'ın DEVA Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte küsurat oy oranına sahip partilerden gösteriliyor.

Davutoğlu'ndan akıl dışı iddia! Çok sert cevap: Böyle bir şeyi nasıl söylersin?Davutoğlu'ndan akıl dışı iddia! Çok sert cevap: Böyle bir şeyi nasıl söylersin?

Davutoğlu ile Özdağ birbirine girdi: Ergen, provokatör, yerli Wilders...Davutoğlu ile Özdağ birbirine girdi: Ergen, provokatör, yerli Wilders...

Ahmet Davutoğlu'nun gafı gündeme bomba gibi düştü! Kestik dedikleri kısım internette...Ahmet Davutoğlu'nun gafı gündeme bomba gibi düştü! Kestik dedikleri kısım internette...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63