AK Parti'den flaş Ümit Özdağ açıklaması! Geçit vermeyeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a çok sert tepki gösterdi.

06 Mayıs 2022 Cuma 17:15
AK Parti'den flaş Ümit Özdağ açıklaması! Geçit vermeyeceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında açıklamada bulundu.

Çelik, "Devlet kurumlarına, İçişleri Bakanımıza ve İçişleri Bakanlığımıza dönük kasıtlı gerilim politikaları ve yürütülen iftira kampanyaları açık provokasyondur" dedi.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Aziz milletimiz yabancı operasyonların elverişli zemini olan nefret siyasetlerinin farkındadır... Devletimiz, ulusal çıkarlarımızı hedef alan saldırıları boşa çıkartacak kudret ve kararlılıktadır. Ak Parti, nefret siyasetine karşı durmaya devam edecektir.
 

Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretlerBakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler


'MİLLİ BİR SİYASET DEĞİL'

Siyasette herhangi bir politikayı eleştirmek demokratik bir haktır. Ancak kin, nefret ve düşmanlık tohumları ekmek demokrasimizi zehirlemektir. Avrupa’nın ırkçı aşırı sağının dilini Türk siyasetine taşıma gayretleri milli bir siyaset değildir.

'AK PARTİ YİNE GEÇİT VERMEYECEK'

Devlet kurumlarına, İçişleri Bakanımıza ve İçişleri Bakanlığımıza dönük kasıtlı gerilim politikaları ve yürütülen iftira kampanyaları açık provokasyondur. Ak Parti bu provokasyonlara bugüne kadar geçit vermediği gibi bugünden sonra de geçit vermeyecektir!

'SİSTEMATİK PROVOKASYON...'

Türkiye bölge ülkeleriyle  stratejik dış politika açılımlarını  yürütürken Türkiye’yi içine kapatmaya dönük sistematik provokasyonlar üretilmektedir. Bu dönemde ülkemizde gerilim oluşturmaya dönük tüm bu provakatif çabalar kötü niyetlidir.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63