AK Parti'li Erkan Kandemir'den Başkent Kulisi'nde önemli açıklamalar

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtlıyor.

24 Ekim 2021 Pazar 13:20
AK Parti'li Erkan Kandemir'den Başkent Kulisi'nde önemli açıklamalar

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtlıyor. Kandemir'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

AK Parti teşkilatlarında seçim çalışmaları seçim günü gözüktüğünde başlamaz. Son seçimlerin hemen akabinde değerlendirme yaparız. Milletvekili, belediye başkanı, teşkilatlarımız kendi bölgelerindeki gözlemlerini aktarırlar. Sonra sandıkları masaya yatırırız. Bunun üzerinden kampanya başlar. Yani biz seçime dönük propaganda yerine, süreç içerisinde vatandaşımızla hemhal olan yoğun bir çalışma süreci yaşarız. AK Parti'de siyaset yapanlar sadece seçim döneminde değil her zaman gayret içinde olurlar. Milletimizin önceliklerini siyasetimizin baş aktörü olarak görüyoruz. AK Parti, Türkiye'de ve dünyada siyaseti başka bir yere taşıdı.

Türkiye'de yerine oturmayan şey muhalefet. Yoksa milletimiz Suriye'de, Libya'da ne yaptığımızı, Türkiye'nin Mavi Vatan'da mücadelesinde nerede durduğunu, Afrika'ya niçin gittiğini... Cumhurbaşkanımız, 'muhalefet bizim ufkumuzun ulaştığı yeri anlayamaz' diyerek bir kere daha söyledi. Milletimizin siyasetin nereye geldiğini çok çok iyi görüyor. 

(Pandemi süreci, enflasyonun yükselmesi gibi durumlar halkın moralini bozdu mu?) AK Parti her sokakta, her mahallede diri teşkilatı olan bir hareket. Sahadan raporları aldık. Bir yandan anketlerimiz, Genel Merkez'den sahaya gönderdiğimiz arkadaşlarımız... Muhalefet bunu çarpıttı. Tüm bunlardan bir tablo çıkar bizim önümüze. Bizim gördüğümüz şey şu: Kuşkusuz dünya son yüzyılda yaşamadığı bir kriz yaşadı. Kovid salgınıyla beraber dünyada birtakım dengeler değişti. Son dönemde enerji fiyatlarında yüzde 250'lere varan artışlar oldu. İngiltere'de akaryakıtta tedarik problemleri yaşandı. Sağlık sektöründe olağanüstü problemlerle yüzleştiler. Bu birtakım dengeleri bozdu. Türkiye gibi ülkelerin bundan etkilenmemesi mümkün değil. Türkiye bütün bunları fırsata çevirdi. Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamlarına ulaştık. 

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63