AK Parti'nin bayram ziyaret tarihi belli oldu: 3 parti ile görüşülmeyecek

AK Parti'nin bayram ziyaretleri belli oldu. AK Parti'nin bayramlaşmalarının tamamı video konferans yöntemiyle gerçekleşecek. 3 parti ile görüşülmeyecek.

01 Mayıs 2022 Pazar 22:45
AK Parti'nin bayram ziyaret tarihi belli oldu: 3 parti ile görüşülmeyecek

Siyasi partilerin geleneksel olarak gerçekleştirdikleri bayram ziyaretleri, bu yıl 3 Mayıs'ta yapılacak. Ziyaretler öncesi de dikkat çeken program belli oldu. AK Parti'nin tamamını video konferans yöntemiyle yapacağı bayramlaşmaları diğer siyasi partiler yüz yüze yapacak.

AK PARTİ HEYETİ BELLİ OLDU

AK Parti'nin bayramlaşmalarının tamamı video konferans yöntemiyle gerçekleşecek. AK Parti'nin bayramlaşma heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Ertuğrul Yörük'ten oluşurken ilk bayramlaşma CHP ile yapılacak. Sırasıyla AK Parti sonrasında, MHP, Hür Dava Partisi, Saadet Partisi, BBP, DSP, DP, İYİ Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile bayramlaşılacak.

AK PARTİ 3 PARTİ İLE BAYRAMLAŞMAYACAK

AK Parti bayramlaşma programında, geçmişte AK Parti içerisinde yer alan isimlerin öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi ve DEVA Partisi yer almadı. AK Parti, HDP ile de bayramlaşmayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63