Akşener'den Kılıçdaroğlu'na ikinci Saraçhane operasyonu!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na karşı yeni bir 'Saraçhane' operasyonuna girişti. Akşener, İmamoğlu ile Saraçhane mitinginde birlikte olduğu fotoğrafları billboardlara astırdı.

15 Ocak 2023 Pazar 11:45
Akşener'den Kılıçdaroğlu'na ikinci Saraçhane operasyonu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasını fırsata çevirerek adaylık tanıtımına dönüştüren Meral Akşener, yeni bir krizin fitilini ateşledi.

Akşener, İmamoğlu'nun adaylığını veto eden Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yeni bir 'Saraçhane' operasyonuna girişti.

İMAMOĞLU İLE SARAÇHANE FOTOĞRAFINI ASTIRDI

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane mitinginde birlikte olduğu fotoğrafları billboardlara astırdı. Bununla da yetinmeyen Akşener'in İmamoğlu ile bir reklam filminde oynadığı ortaya çıktı.

Meral Akşener ile Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu ve CHP'yi itibarsızlaştırma başlığında çok ciddi bir siyasi operasyon çektiği dile getirildi.

Kılıçdaroğlu'nun bu duruma nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63