Akşener'in desteklemekten vazgeçtiği İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, Akşener'in desteğini çekmesinden sonra adaylıkla ilgili yeni açıklama yaptı. "Adayım" değil, "neferim" dediğini söyleyen İmamoğlu, adaylık için Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.

11 Kasım 2022 Cuma 11:45
Akşener'in desteklemekten vazgeçtiği İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması

Adaylığı konusunda aylardır kulis yapılan ve kendisi de sessiz kalan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlarının aday olmalarını istemediğini iletmesi ve karşılık bulamayınca "Benimle misiniz değil misiniz?" çıkışında bulunması sonrasında geri adım attı.

İmamoğlu bugün katıldığı bir canlı yayında ikinci kez adaylık gündeminin olmadığını belirtti.

İmamoğlu kendisine yöneltilen "Adaylık konusundaki düşünceleriniz nelerdir?" sorusuna cevaben şunları söyledi:

"ADAYIM" DEMEDİM "NEFERİM" DEDİM

Ben "adayım" demedim "neferim" dedim. Ne zamandan beri "nefer" sözü adaylıkla eş değer oldu? Birileri bu yöne kaydırmak istiyor. Ben takım oyuncusuyum. Bu ekibin bir parçasıyım. 6'lı masaya büyük önderlik eden Kılıçdaroğlu ve onunla birlikte Meral Akşener var.

"BENİM ADAYIM KILIÇDAROĞLU" MESAJI

O masada doğal olarak öne çıkmasını isteyeceğim kişi partimin genel başkanıdır.

AKŞENER İMAMOĞLU'NDAN DESTEĞİNİ ÇEKMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha önce İBB Başkanı İmamoğlu'nu desteklerken, son zamanlarda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığına daha sıcak bakıyor. Akşener'in, Yavaş'a "Aday ol, seni destekleyeceğim" dediği belirtiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63