Ali Koç, Ekrem İmamoğlu'na yüklendi!

Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

07 Mayıs 2022 Cumartesi 14:45
Ali Koç, Ekrem İmamoğlu'na yüklendi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulunda açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından önemli satır başları:

"Biz zalim insanlar değiliz, zulme de sessiz kalamayız"

"Dünkü basın toplantısında kelimeler boğazımda düğümlendi. Kelimeler boğazımda düğümlendi, kulübün menfaati için. Çünkü devletle birçok işimiz var. Bu birçok kulüp için böyle. Belki onlar da bu yüzden sessiz kalıyor. Biz zalim insanlar değiliz, zulme de sessiz kalamayız"

Ali Koç'tan Ekrem İmamoğlu açıklaması

"Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Sayın İmamoğlu, Divan Başkanımız Uğur Dündar'a 61 numaralı formayı art niyetle vermedi."

"Bu ilden gelen insanların genelleme yapmıyorum ama enteresan özellikleri var.  A Milli Takım Teknik Direktörü (Şenol Güneş), Fenerbahçe Stadyumu’na maça bordo mavi kravatla gelir. Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı da, bordo mavi kravatla gelir. Kime ne anlatıyorsunuz?"

"Bizim niyetimizi sorgulamayın"

"Bize sportif olarak her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz ama bizim niyetimizi sorgulamayın. Uğraşmadılar, mücadele etmediler, duruş sergilemediler demeyin. Bunu söylerseniz bizi yaralarsınız."

(28 şampiyonluk) "Gelin herkesi dinleyin, en sağlıklı karara varalım"

"Biz TFF'ye her türlü belgeyi evrağı verdik. Yurt içi yurt dışı örnekler... Sanmayın ki sadece kamuoyunda bu konuyu gündeme getirdiğimizde bu işle uğraşıyoruz. Size hikayeyi tersten bile okuyabilirler o kadar çalışmışlar. Gelin, herkesi dinleyin. Acelesi yok, yıllardır bekleyen bir konu. En sağlıklısına varalım. 428 gün oldu. Sonuna kadar haklı olduğumuz bir konuda yıllardır arayış içindeyiz. Bizim kaybedecek bir günümüz bile yok. Gelecek yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı, aynı zamanda federasyonumuzun da... Efsanelerimizin oynadığı yılları ya kabul edeceksiniz ya da gelecek sene 100. yılımız demeyeceksiniz. Şampiyonun kupası nerede olur, müzesinde olur..."

"Nasıl transfer yapacağımı bilmiyorum"

"Nasıl transfer yapacağımı bilmiyorum, harcama limitimin ne olacağını bilmiyorum. Onların söylediği şarkıları söylerseniz, işiniz görülüyor. Söylemezseniz, düşman olursunuz. TFF'nin söylediği şarkıyı söyleyen bir başkan bulabilirsiniz ama ben yapmam."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63