Ali Koç'tan Uğur Dündar'a ayar! Salonda alkış tufanı

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını kazanan Uğur Dündar'ı tebrik eden Başkan Ali Koç, kürsüde yaptığı konuşmada uyarılarda da bulundu.

09 Nisan 2022 Cumartesi 19:00
Ali Koç'tan Uğur Dündar'a ayar! Salonda alkış tufanı

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde Vefa Küçük, Nail Kır, Sait Yılmaz ve Uğur Dündar yarıştı. Seçimi Uğur Dündar kazandı.

VEFA KÜÇÜK'TEN UĞUR DÜNDAR-AZİZ YILDIRIM İDDİALARI

Seçimi kaybeden Başkan Vefa Küçük, Uğur Dündar için "Aziz Yıldırım'ın projesi. Aziz Yıldırım'ın adamıdır. Bu seçim Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un seçimidir" iddialarında bulunmuştu.

ALİ KOÇ: KOVALADIĞIMIZ İNSANLAR SİZİN SAYENİZDE KULÜBE GİRİYOR

Başkan Ali Koç kürsüye çıkıp seçimi kazanan Uğur Dündar'ı tebrik etti. Başkan Koç tebrik konuşmasından sonra, Aziz Yıldırım'ın projesi olmakla itham edilen Uğur Dündar'a uyarıda bulundu.

Koç, "Seçimlerden önce Uğur Dündar ile görüştük. Tarafsız kalacağımızı, kimseyi desteklemeyeceğimizi söyledik. Kendisi de, 'Ben kimsenin adamı değilim' dedi. Biz de inandık. Şimdi göreceğiz. Uğur Bey ile çalışmayı heyecan ile bekliyoruz. Uğur Bey, sizden de ricam bizim kovaladığımız insanlar sizin sayenizde tekrar kulübe giriyor, buna azami şekilde dikkat etmelisiniz. Fenerbahçe'nin menfaatleri çerçevesinde hemen başkanlık ofisinin altında olan Yüksek Divan Kurulu başkanlık ofisine içimizde bulunmasını istemediğimiz insanların yuvalanmamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN KAYGILARININ YERSİZ OLDUĞUNU GÖRECEK"

Uğur Dündar sonrasında sözü alıp, "Biz Fenerbahçe'nin adamıyız. Hiçbir zaman ben demeyeceğim, biz diyeceğim. Sayın Başkan'ın, süreç içerisinde benimle ilgili ne kadar yersiz kaygılarda bulunduğunu göreceğini düşünüyorum. Buna yürekten inanıyorum. İnşallah uğurlu geliriz" diye cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63