Ankara'da hayat felç! Gündüz geceye döndü! Yağmur ve fırtına

Geçtiğimiz günlerde sele teslim olan Ankara'da bugün de şiddetli bir yağış var. Metrekareye 20 kilogram yağış düşerken kentle ilgili son bilgiler de paylaşıldı.

11 Haziran 2022 Cumartesi 16:00
Ankara'da hayat felç! Gündüz geceye döndü! Yağmur ve fırtına

Aniden başlayan sağanak yağmur Ankara’nın birçok yerinde etkili oldu. Yağmurla birlikte yaşanan rüzgar görüş mesafesini de büyük oranda etkilerken şehir gündüz vakti neredeyse tamamen karardı. 

"20 KG YAĞIŞ DÜŞTÜ"

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da Ankara'daki yağışla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara’da yağışlı hava etkili oluyor. Şuana kadar m2’ye 20 kg yağış düştü, önemli bir ihbar ulaşmadı. AFAD Başkanlık’ta gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

YAĞIŞIN ETKİSİNİ ARTIRARAK DAHA DAHA DA GÜÇLENMESİ BEKLENİYOR

Ankara'da saat 15.00 sıralarında şiddetli yağışın etkisini göstermeye başladığını söyleyen CNN Türk muhabiri Fevzi Özgür Altın şu değerlendirmelerde bulundu; Sarkıçlardan sular akıyor. Biz köprü altındayız. Etki yağış nedeniyle kısmi olarak da bir yoğunluk var. İlerleyen dakikalarda tam olarak ne olacağı belli değil. Yer yer bazı noktalarda özellikle şiddetli yağış nedeniyle yolların kapandığı iddia ediliyor.

YAĞIŞ DEVAM EDECEK

İlerleyen dakikalarda Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışın devam edeceğini söylemişti. Yine beklenti o şekilde. Yağışın etkisini artırarak daha güçlenmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63