Babacan'dan tepki çeken İHA-SİHA çıkışı! Baykar'dan cevap!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İHA-SİHA açıklamasıyla büyük tepki çekmişti. Babacan'a Baykar'dan çok sert cevap geldi.

14 Ocak 2023 Cumartesi 17:45
Babacan'dan tepki çeken İHA-SİHA çıkışı! Baykar'dan cevap!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Özgün ve milli olarak İHA ve SİHA üreten Baykar'la ilişkin soruya, "Burada yanlış şu, devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, aşağı yukarı tek şirkete aktarılıyor" yanıtını vermişti.

Dünyanın en büyük savunma sanayi markalarından olan Baykar'dan Babacan'a çok sert cevap geldi.



HALUK BAYRAKTAR: MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUZ

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından Ali Babacan'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Bayraktar açıklamasında, ''Sn. Babacan, BAYKAR hakkında söylediklerinizi hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla milletimize havale ediyoruz. Biz rekabetten korkmuyoruz. Bilakis; ABD, Çin, İsrail gibi ülkelerin İHA’larıyla rekabet ediyor, 27 ülkeye ihracat yapıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEMEK ERDEMDİR

Bayraktar sözlerinin devamında, ''Yüksek teknolojiden, milli teknolojiden bihaber olmanız, size müfteri olma hakkı tanımaz. Kaportacılıkla, Hacı Murat arabalarla paradigma dönüştüren Milli SİHA’ların farkını TEKNOFEST’e gelen çocuklar size anlatabilir. Fitne fesat odakları yerine onlara kulak vermeniz hakikati duymanızı sağlar. Özür dilemek erdemdir. Erdemli olmayı deneyin...'' açıklamasını yaptı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63