Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Bu bir iki yüzlülüktür!

Son dakika haberi... EFES-2022 Tatbikatı'nda açıklamalarda bulunan Bakan Akar, "Yunanistan Türkiye Cumhuriyeti'ni utanmadan yayılmacılıkla suçlamaktadır. Bu bir iki yüzlülüktür" diyerek çok sert tepki gösterdi.

09 Haziran 2022 Perşembe 13:45
Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Bu bir iki yüzlülüktür!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, EFES-2022 Tatbikatı'nda şu açıklamalarda bulundu:

Şu anda belirlenen hedeflere ulaşılmıştır. Tatbikatın başarısına önemli katkı sağlayan dost ve müttefiklerimizi kutluyoruz. Yerli ve milli savunma sanayimizin ürettiği silah ve mühimmatların etkisini sahada bir kez daha görmüş olduk. TSK da hudut namustur anlayışı ile hudutlarımızın güvenliğini sağlamakta, terörle mücadele etmekte, denizlerdeki haklarımızı da korumaktadır. Kahraman ordumuz başta Azerbaycan ve Libya olmak üzere dost ve kardeş ülkelerin haklı davalarında onların yanında yer almaktadır. 

"YUNANİSTAN'IN YAPTIĞI İKİ YÜZLÜLÜKTÜR!"

Yunanistan saldırgan politikalarına devam etmektedir. Akla aykırı iddialarını tarihten ders almadan ısrarla sürdürmektedir. Silahlanma çabaları beyhudedir, gereken cevapları vereceğiz. Yunanistan Türkiye Cumhuriyeti'ni utanmadan yayılmacılıkla suçlamaktadır. Bu bir iki yüzlülüktür. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63