Bakan Soylu 'bugün başlayacak' deyip son dakika duyurdu! 81il valiliği uyarıldı...

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, birçok ilimizde bugünden itibaren başlaması beklenen ve günlerce sürmesi beklenen kar yağışı öncesi Twitter hesabından uyarıda bulundu.

21 Ocak 2022 Cuma 13:15
Bakan Soylu 'bugün başlayacak' deyip son dakika duyurdu! 81il valiliği uyarıldı...

Son dakika haberi... Meteorolojinin günler öncesinden duyurduğu ve bugünden itibaren birçok ilimizde etkisini göstermesi beklenen kar yağışı öncesi tekrar 81 il valiliğine uyarı yazısı gönderildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı son dakika açıklamamasında vatandaşların çok dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Bugün başlayacak olan yoğun kar yağışı ile ilgili tüm valiliklerimiz tekrar uyarıldı.

Tüm araçların, özellikle ağır vasıtalar başta olmak üzere kış lastiklerine dikkat edilmesi, kayan araçların yolları kapatmaması için derhal çekicilerle çekilmesi gibi birçok tedbir tekrar hatırlatılmıştır.

Vatandaşlarımızdan ricamız; uyarılar, alınan tedbirler ve duyurular çerçevesinde dikkatli olmalarıdır. Kazasız belasız inşallah.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı paylaşım

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63