Bakanlıktan son dakika EYT açıklaması! Tartışmalara noktayı koydu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, medyada yer alan tartışmalara noktayı koydu.

11 Kasım 2021 Perşembe 20:49
Bakanlıktan son dakika EYT açıklaması! Tartışmalara noktayı koydu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, öncelikli gündeminde "emeklilikte yaşa takılanlarla" (EYT) ile ilgili bir çalışmanın bulunmadığını bildirdi.

'DÜZELTME İHTİYACI DOĞMUŞTUR'

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Son günlerde kamuoyuna yansıyan haberlere ilişkin bir düzeltme ihtiyacı oluşmuştur. Bakanlığımızın önündeki çalışma takviminde 3600 ek gösterge konusunda kapsam ve maliyet çalışması ile asgari ücret tespiti bulunmakta ve bu iki konuya ilişkin çalışmalar devam etmektedir. Bakanlığımızın öncelikli gündeminde EYT ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Son günlerde medyada, "8 Eylül 1999 tarihinden önceki koşulları yerine getiren herkese emeklilik hakkı sağlanacağı" iddiaları yer almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63