Başkan Erdoğan hedef alınmıştı! CHP'den İsveç paylaşımı! AK Parti'den cevap!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin İsveç'in başkenti Stockholm'de, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin provokasyonlarına ilişkin açıklamasını değerli bulduklarını bildirdi.

12 Ocak 2023 Perşembe 23:30
Başkan Erdoğan hedef alınmıştı! CHP'den İsveç paylaşımı! AK Parti'den cevap!

İsveç'in Başkenti Stockholm'de tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilen bir kuklayı binanın önündeki direğe ayaklarından asmış ve bu anın görüntüsünü sosyal medyadan paylaşmıştı.
 

Başkan Erdoğan'ı hedef aldılar! Çirkin görüntülere peş peşe tepkilerBaşkan Erdoğan'ı hedef aldılar! Çirkin görüntülere peş peşe tepkiler


CHP'DEN ÇİRKİN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ: ŞİDDETLE KINIYORUZ

İsveç’te terör örgütü üyeleri tarafından Türkiye’yi hedef alan eylemlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İsveç'te hain terör örgütüne mensup kişilerin Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz. İsveç makamlarını sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.



ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA: BU TAVRI DEĞERLİ BULUYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin yaptığı paylaşım üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tüm siyasi partilerin teröre karşı ortak duruş geliştirmesi ve terörle mücadeleyi desteklemesi milli birliğimiz açısından son derece önemlidir. Teröristlerin Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63