Başkan Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'ten ortak basın toplantısı

Başkan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Pakistan'ın terörizmle mücadelesini destekliyoruz. Pakistan'ın acısı acımız, sevinci sevincimiz, başarısı başarımızdır" ifadelerini kullandı.

25 Kasım 2022 Cuma 20:15
Başkan Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'ten ortak basın toplantısı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Korvet Projesi'nin üçüncü gemisinin denize indirilmesi töreni vesilesiyle Türkiye'de bulunan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Başkan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Vahdettin Köşkü'ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Görüşmenin ardından Başkan Erdoğan ile Şahbaz Şerif ortak basın toplantısı düzenledi.

PAKİSTAN'IN TERÖRLE MÜCADELESİNE DESTEK

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"Pakistan'ın terörizmle mücadelesini destekliyoruz. Pakistan'ın acısı acımız, sevinci sevincimiz, başarısı başarımız. 

"TİCARET HACMİMİZ İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE ARTIŞINI SÜRDÜRÜYOR"

Halklarımız arasındaki kardeşlik bağları arasında aldığımız güç ve ilhamla ilişkilerimizi her alanda ileri götürmek için çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Pakistan ile birçok başarılı iş birliğimiz var. Ticaret hacmimiz istikrarlı bir şekilde artışını sürdürüyor.

FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ'NE KARŞI ALINAN ÖNLEMLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

FETÖ'nün Pakistan'daki yapılanmasına karşı vakitlice alınan önlemler ve destek için tüm Pakistan makamlarına teşekkür ediyorum. Bölgesel ve uluslararası konularda fikir teatisinde bulunduk. 

Afgan halkının karşı karşıya bulunduğu insani krizlerin etkilerinin giderilmesini tesis eden çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63