Başkan Erdoğan ilk kez açıkladı! Korkuya kapılan Yunanistan'dan skandal hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'ın Efes-2022 tatbikatına ilişkin yapmış olduğu skandalı ilk kez açıkladı.

10 Haziran 2022 Cuma 23:00
Başkan Erdoğan ilk kez açıkladı! Korkuya kapılan Yunanistan'dan skandal hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii’nde 1071 Konferans Salonu’nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Erdoğan, Yunanistan'la ilgili skandal gerçeği ilk kez açıkladı. 

KORKUYA KAPILAN YUNANİSTAN'DAN SKANDAL HAMLE!

Başkan Erdoğan, Yunanistan'ın EFES 2022 Tatbikatı'na katılan 37 ülkenin yarısına tatbikata katılmayın diye haber gönderdiğini ve bu ülkelerin Yunanistan'ı dinlemediğini açıkladı.

'YUNANİSTAN ÜLKELERE KATILMAYIN DİYEREK HABER GÖNDERMİŞ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EFES 2022 Tatbikatı'na 37 ülkenin katıldığını belirterek, “Şehitlerimize minnet borcumuzu ödemeyi sürdüreceğiz. Dün EFES 2022 Tatbikatı'nı yaptık İzmir'de. Ve bunun yanında da Yunanistan bir üçlü olarak kendi içinde toplantılarını yapmışlar. Ve bu toplantılarında da ‘Türkiye ile ilişkiler noktasında da bu işi gözden geçirelim ve bu sıkıntılı dönemi atlatalım' demişler. 37 ülke katıldı bizim bu tatbikatımıza ve Yunanistan bunların yarıdan fazlasına katılmayın diyerek haber göndermiş. Hemen hemen tamamına yakını dinlemediler, bizimle beraber tatbikatta yer aldılar, ABD başta olmak üzere. Bu başarılı tatbikata gerekene gereken cevabın verilmesi noktasında çok hayırlı bir adım oldu. Bundan sonra da böyle gidecek. Kararlı bir şekilde emin adımlarla gidecek. Bu milletin ne olduğunu, neler yapabileceğini dünkü tatbikatta gördüğü gibi bundan sonra da görecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63