Baykar ve Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İftiralarını suratlarına çarpınca...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'ları hedef alan açıklamalarının ardından BAYKAR ve Selçuk Bayraktar'dan yeni bir açıklama daha geldi.

20 Ocak 2023 Cuma 21:15
Baykar ve Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İftiralarını suratlarına çarpınca...

Türkiye'nin Savunma Sanayii alanında yükselişinin en önemli mimarlarından olan BAYKAR ve Selçuk Bayraktar'a yönelik atılan iftiralara cevap geldi. 

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın SİHA ve İHA üreten Baykar'a yönelik sarf ettiği "Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın dokunacağız" sözleri tepki çekmeye devam ediyor.

BAYKAR'DAN AÇIKLAMA

Baykar'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Baykar, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağlı şirketlerden, 20 yıldan bu yana bir kişi dahi istihdam etmemiştir.

3.500 çalışanımız, 27 yaş ortalamamızla daima genç ve dinamiğiz. Her yıl 1.200 üniversiteli stajyer alımı yapıp gençleri yetiştiriyoruz.

SELÇUK BAYRAKTAR: İFTİRALARINI SURATLARINA ÇARPINCA UTANACAKLARINI DÜŞÜNMEDİĞİMİZ...

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da yapılan açıklamayı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

İftiralarını suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini maalesef düşünmediğimiz bazı karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanlarının aksine; Kainattaki en güçlü olgu olan Hakk'ı ve hakikati merak edenler için...

DEVA Partisi'nde toplu 'Bayraktar' istifası!DEVA Partisi'nde toplu 'Bayraktar' istifası!

Başkan Erdoğan: Ben size ebedi alemde olan Özdemir Beyi tanıtayımBaşkan Erdoğan: Ben size ebedi alemde olan Özdemir Beyi tanıtayım

Bayraktar'dan Babacan'a gönderme! Ona sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilirBayraktar'dan Babacan'a gönderme! Ona sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63