Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde galibiyete hasret!

UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Beşiktaş, sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup oldu.

19 Ekim 2021 Salı 21:43
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde galibiyete hasret!

UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Sporting Lizbon 4-1 kazandı.

Sporting Lizbon'a galibiyeti getiren golleri 15. ve 27. dakikalarda Coates, 44. dakikada penaltıdan Sarabia ve 90. dakikada Paulinho kaydetti. Temsilcimiz Beşiktaş'ın tek golü 23. dakikada Larin'den geldi.

Bu sonuçla Temsilcimiz 3. hafta sonunda henüz puanla tanışamadı. Sporting Lizbon ise ilk galibiyetini alarak 3 puana yükseldi.

C Grubu 4. maçında Beşiktaş bu kez deplasmanda yine Sporting Lizbon'a konuk olacak.

SPORTİNG'İN KORNERLERİNE ENGEL OLAMADIK

Siyah - beyazlılar, ilk yarıda rakibinin kullandığı kornerlerden gelen gollere engel olamadı.

Sporting, önce 15. dakikadaki korner organizasyonunda ön direğe yapılan ortanın arkaya aşırtılması sonucunda Coates'in tamamlamasıyla 1-0 öne geçti.

Ardından Portekiz ekibi, 27. dakikada birebir aynı organizasyonla ve yine Coates'in kafa vuruşuyla durumu 2-1'e getirdi.

Sonrasında ise 43. dakikada kullanılan kornerde Coates topa yükseldi ve kafa vuruşunda top, Vida'nın eline temas etti, hakem VAR uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. Sporting'in kazandığı penaltıyı 43. dakikada Sarabia gole çevirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63