Beşiktaş'ta Wout Weghorst'la yollar resmen ayrıldı

Beşiktaş, Wout Weghorst'un sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Burnley, Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin euro ödeyecek.

13 Ocak 2023 Cuma 22:15
Beşiktaş'ta Wout Weghorst'la yollar resmen ayrıldı

Beşiktaş, 30 yaşındaki Hollandalı golcü Wout Weghorst ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Dün yapılan görüşmelerin ardından Hollandalı golcü İstanbul'dan ayrılmıştı. Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, erken fesih nedeniyle Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin Euro ödeyecek.

Siyah-beyazlı kulüp, bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Hollandalı oyuncu Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63