Beşiktaş'taki düzenleme vatandaşı isyan ettirdi: Böyle rezillik olmaz!

Beşiktaş'ta Ortaköy-Barbaros Bulvarı arasındaki geçişi sağlayan varyantın yıkılması bitmez bir trafik çilesini başlattı. Her gün Beşiktaş'a yola düşen sürücüler Haber7 Muhabiri Müge Çakmak'ın sorularını yanıtladı, İBB'ye tepki gösterdi.

16 Ekim 2021 Cumartesi 11:01
Beşiktaş'taki düzenleme vatandaşı isyan ettirdi: Böyle rezillik olmaz!

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden Beşiktaş'ın meydanı CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB tarafından otobüs deposu yapılmıştı. Barbaros Bulvarı'ndan Ortaköy'e dönüş için kullanılan Barbaros Bulvarı-Ortaköy varyantı da kaldırılmıştı. 

Varyantın kaldırılması sırasındaki çalışmalar İstanbullular için çile olmuştu. Sürücüler alternatif yollara yönlendirilmiş, özellikle iş çıkış saatlerinde trafik durma noktasına gelmişti. Ancak çile bu kadarla da bitmedi. Varyant kaldırıldıktan sonra trafik o noktada iyice içinden çıkılmaz bir çileye dönüştü. 

Haber7 Muhabiri Müge Çakmak, Beşiktaş'taki trafik çilesini, en yakın şahitlerine sordu. 

"BÖYLE REZİL DÜZENLEME OLMAZ!"

Her gün aynı noktadan geçen bir dolmuş sürücüsü, "Burada köprünün kaldırılması trafiği nasıl etkiledi" sorusunu şöyle yanıtladı: 

"Rezalet. Böyle rezil bir düzenleme olmaz. Söyleyecek çok şey var da... Görüyorsunuz; buradaki yolu oradaki yolla kafa kafaya getiriyor, trafiği ne hale getiriyor? Hiçbir zaman gitmiyor orası. Burası çarşı pazar kapanıyor. Dönüyorsunuz, adayı dolaşıyorsunuz. Çok iyi çalışıyorlar(!)"

Bir başka dolmuş şoförünün yorumları ise şöyleydi: 

"Çevre için çok güzel etraf açıldı ama trafik çok berbat oldu. Trafik çekilmez. Biz bu işi yapıyoruz. Ortaköy'den trafiğe giriyoruz. Karaköy'den, Kabataş'tan başlıyor trafik; Taksim'i buluyor. Berbat bir hal aldı. Şu anda çekilmez bir çilenin içindeyiz her saat. Boğaz'dan geliş Ortaköy'e giriyoruz yarım saatte."

SABAH 8'DEN AKŞAM 12'YE KADAR TRAFİK!

Beşiktaş'ta dolmuş şoförlüğü yapan bir kişi, "Tabii ki kötü. Sabah 8'den akşam 12'ye kadar trafik oluyor" dedi. Aynı noktada minibüs şoförlüğü yapan diğer kişi ise, "Burada durmamız bile ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Duraktan çıkan otobüsler geçişimizi engelliyor. Biz de sıkıntı yaşıyoruz, sivil arabalar da. Ama yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"YOLCULAR DA MAĞDUR"

Şoförlerden bir başkası, bu durumdan dolayı yolcuların da mağdur olduğunu kaydederek çözüm bulunmasını istedi. 

HALK ŞİKAYETÇİ, İBB SESSİZ

Vatandaş ve bölgede çalışan halk yeni düzenlemeden dolayı şikayetçiyken, İBB'den henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama veya yeni düzenleme kararı gelmedi.

KAYNAK: HABER7 | ÖZEL

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63