Beyoğlu saldırısını planlayan terörist de ifşa oldu! Kaçamadan yakalandı

Ahlam Albashır'ın gerçekleştirdiği Beyoğlu saldırısında Kobani ile irtibatı sağlayıp planlayan teröristin Ammar Jarkas olduğu, Jarkas'ın Bulgaristan'a kaçamadan yakalandığı belirtildi.

15 Kasım 2022 Salı 12:45
Beyoğlu saldırısını planlayan terörist de ifşa oldu! Kaçamadan yakalandı

6 vatandaşımızın şehit olmasına, 81 kişinin yaralanmasına sebep olan kanlı Beyoğlu saldırısının bağlantıları çözülüyor.

İstiklal Caddesi'ne TNT türü patlayıcı bırakarak kaçan terörist kadın Ahlam Albashır, olay yerine geliş gidişini içeren 1200 güvenlik kamerasının didik didik incelenmesi neticesi hücre evinde yakalanırken, saldırının elebaşının kim olduğu da netlik kazandı.

"EYLEMİ PLANLAYAN JARKAS"

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Beyoğlu saldırısında Kobani ile irtibatı sağlayıp planlayan teröristin Ammar Jarkas olduğunu ve Bulgaristan'a kaçamadan yakalandığını söyledi.

Ammar Jarkas'ın "büyük lokma" olduğunu ifade eden Selvi'nin "Soylu neden öyle konuştu, saldırıyı planlayan Ammar kim?" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

İstanbul’daki saldırıyı planlayan şahsın ismi ise Ammar Jarkas. Büyük lokma bu. Kamışlı’daki merkezden, “Ammar bizim için önemli. Ammar’ı çıkarın” dedikleri terörist. Örgüt için önemli isim. Terörist kadını Yunanistan’a, Ammar Jarkas’ı ise Bulgaristan’a kaçırmayı planlıyorlar.

Suriye vatandaşı. 1 yıl önce gelmiş İstanbul’a. Kobani ile irtibatı kuran isim. Ammar Jarkas yapılan operasyonla yakalandı, şimdi içeride hesap veriyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63