Burak Elmas'tan Fatih Terim'e sürpriz teklif: Yönetici ol

Galatasaray’da Başkan Elmas’ın 29 Aralık’ta yapılan toplantıda tecrübeli çalıştırıcıya şok bir öneride bulunduğu ortaya çıktı.

04 Ocak 2022 Salı 10:30
Burak Elmas'tan Fatih Terim'e sürpriz teklif: Yönetici ol

Galatasaray’da başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim arasında 29 Aralık’ta gerçekleştirilen toplantıda, ilginç bir teklifin iletildiği ortaya çıktı. Sarı kırmızılı takımın ligdeki kötü gidişatı ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Denizlispor’a elenmesinin ardından başkan Elmas ile Terim, kulüp binasında bir araya gelip durum değerlendirmesi gerçekleştirdi. Ligde ve kupadaki tablo sonrasında başkan Elmas, Futbol takımı, imza atılan performanslarla alakalı duyduğu rahatsızlıkları açık bir şekilde Fatih Terim’e iletirken zirvede 3 önemli konu öne çıktı.

Yardımcıları artık geri planda

İlk olarak, Terim’in teknik ekibinde yer alan Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın performansının sorgulandığını, kulübede daha güçlü ve kuvvetli isimler olması gerektiğini belirten Elmas, tercihen yabancı iki antrenör hamlesi gerektiğinin altını çizdi. Ardından transfer operasyonlarında yıllardır Galatasaray’da görev alan idari direktör Şükrü Hanedar ile idari menajer Uğur Yıldız’ın pasifize edilip, bundan böyle geri planda kalmalarına yönelik karar alındı. Başkan Elmas’ın yönetimde belirleyeceği isimlerin artık transferde daha etkin olması ön plana çıktı.

Önceliği saha kenarında olmak

Bu zirvede iki önemli çıkışa imza atan başkan Burak Elmas’ın, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e camiada birçok kişiyi şaşırtan sürpriz bir teklife de imza atarak “Gel, Sportif A.Ş.’ye yönetici ol hocam” önerisinde bulundu. Her zaman saha kenarında teknik adam olarak kalmayı tercih eden Terim ise Elmas’ın bu teklifine sıcak bakmadı ve geri çevirdi. Tecrübeli teknik adamın masa başında değil kulübede bulunmak istediği için bu öneriye olumsuz yaklaştığı ifade edildi.

NiYET GÖNDERMEK Mi?

Galatasaray’da ligde ve kupada alınan art arda kötü sonuçlar sonrasında başkan Burak Elmas’ın, Fatih Terim’e “Gel, Sportif A.Ş.’ye yönetici ol hocam” önerisinde bulunması camiada tartışma yarattı.

Sarı kırmızılı takımın başında 8 şampiyonluk, 21 kupa kaldıran Terim’e, bu süreçte yapılan teklif “Fatih hoca, bu öneri ile teknik direktörlükten alınmaya mı çalışıyor? 3 yıllık bir proje için yola çıkılmışken Terim’in görevi bırakması adına hamleler mi yapılıyor?” iddialarının kulislerde yüksek sesle konuşulmasına neden oldu.

DUAYENLER ELMAS VE TERiM iÇiN DEVREDE

Yönetim ve teknik heyet arasındaki iletişimin kopmaması adına ise camianın önde gelen, duayen isimleri devreye girdi. Sarı kırmızılı camiada eski ve duayen iki isim, bu konuda köprü olmaya çalıştığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63