Canan Kaftancıoğlu'nun terörist sevici paylaşımları unutulmadı

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu kararı sonrası akıllara Kaftancıoğlu'nun teröristlere verdiği destek paylaşımları ve sözde Ermeni soykırımını tanıdığı geldi.

12 Mayıs 2022 Perşembe 21:00
Canan Kaftancıoğlu'nun terörist sevici paylaşımları unutulmadı

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanarak 6 Eylül 2019'da mahkumiyetine karar verilen davanın temyiz incelemesini tamamladı.

Daire, Kaftancıoğlu'na "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret"ten verilen 1 yıl 6 ay 20 gün ile "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak"tan verilen 1 yıl 8 ay hapis cezalarını kanunda öngörülen suç tiplerine uyduğu gerekçesiyle onadı. Kaftancıoğlu'na, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan verilen 2 yıl 4 ay hapis cezası ise 1 yıl 9 ay olarak düzeltilerek onandı.

KAFTANCIOĞLU'NUN SKANDAL PAYLAŞIMLARI HATIRLATILDI

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun PKK kurucusu terörist Sakine Cansız'a, "'İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder' demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti" sözleriyle destek vermişti. 

Marksist Leninist Komünist Parti sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak'a destek mesajlarını yayımlayan Kaftancıoğlu'nun "Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!" paylaşımı hatırlatıldı.

 

DHKP-C'Lİ TERÖRİSTİ ANMA TÖRENİNE KATILDI

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, DHKP-C’nin talimatıyla ölüm orucuna girmesi ardından hayatını kaybeden DHKP-C'li terörist Ebru Timtik’in İstanbul Barosu önündeki anma törenine katılmıştı. Kaftancıoğlu, Timtik için taziye konuşması da yapmıştı. 

"ERMENİLERE SOYKIRIM YAPILDI"

Kaftancıoğlu'nun 24 Nisan 2012 yılında yaptığı bir paylaşımda da sözde Ermeni soykırımını tanıdığı ve "Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz 19.15'te Taksim'de" dediği ortaya çıktı.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63