Canlı yayındaki SADAT reklamı gündem oldu! Kılıçdaroğlu: Aklınızı alırım sizin

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun katıldığı televizyon programına reklam veren SADAT'a yönelik "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz" paylaşımı yaptı. Kılıçdaroğlu'na SADAT'tan olay cevap geldi.

15 Ocak 2023 Pazar 15:15
Canlı yayındaki SADAT reklamı gündem oldu! Kılıçdaroğlu: Aklınızı alırım sizin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tv100'de dün akşam duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. Yayın sırasında ekranda Sadat'ın "Stratejik danışmanlık, eğitim ve lojistik..." gibi çeşitli hizmetlerinin sıralandığı görüldü.

KILIÇDAROĞLU: AKLINIZI ALIRIM SİZİN

Kılıçdaroğlu daha önce düzenlediği baskın ziyaret ve kullandığı ifadeler nedeniyle gerilim yaşadığı şirketin reklamı üzerinden Sadat'a çok sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz" dedi.

TANRIVERDİ: ÇALIŞMA BİLİNÇLİ YAPILDI

Kılıçdaroğlu'nun zehir zemberek sözlerle tepki gösterdiği Sadat'tan da söz konusu reklam için açıklama geldi. SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, reklamın Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında yayınlanması için bilinçli olarak çalışma yürüttüklerini belirtti.

"SADAT-KILIÇDAROĞLU BİRLİKTELİĞİNİN EN İYİ REYTİNGİ YAPTIĞINI GÖRDÜK"

"2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TL'lik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş" ifadelerini kullanan Tanrıverdi, "Hafta ortası CHP'den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu'nun Dündar'la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor... Değil mi sayın Kılıçdaroğlu?" ifadesini kullandı.

"AKLIMIZIN ZEKATINI VERSEK SEN İHYA OLURSUN"

Kılıçdaroğlu'nun oldukça sert ifadelerin yer aldığı paylaşımını da alıntılıyan Tanrıverdi, "Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye... Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun" ifadesini kullandı.

TV100'DEN AÇIKLAMA

TV100'ün sosyal medya hesabı Twitter'dan yapılan açıklamada, "Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir. Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunun çıkışı verilmiştir. Böylesi bir olayın tekrar etmemesi için de bütün önlemler alınmıştır. Üzgünüz" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63