Çataklı'dan Sözcü'ye tepki: Çarpıtarak korumaya çalışmayın, olayın faili PKK/PYD'dir

Muhalefete yakın Sözcü gazetesinin, İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırıyı gerçekleştiren bölücü terör örgütü PKK'yı perdelemeye çalışmasına İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı tepki gösterdi.

18 Kasım 2022 Cuma 19:00
Çataklı'dan Sözcü'ye tepki: Çarpıtarak korumaya çalışmayın, olayın faili PKK/PYD'dir

Sözcü, PKK'nın İstiklal'deki kanlı bombalı saldırısında hedef saptırmaya çalıştı. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı kelime oyunu içeren ve yanlış yönlendiren haberi düzeltti.

Suriye'nin kuzeyine operasyon mu geliyor?Suriye'nin kuzeyine operasyon mu geliyor?

PKK SİVİLLERİ, SÖZCÜ DE ZİHİNLERİ BOMBALADI

Çataklı, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırı talimatının nereden geldiğiyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Mersin'deki de İstiklal Caddesi'ndeki saldırı da Münbiç'ten oldu" açıklamasını provoke eden haberin ardından ilgili açıklama yaptı.

Bombayı taşıdığı araç deşifre oldu! Terörist Albashir Taksim Meydanı'na böyle gelmişBombayı taşıdığı araç deşifre oldu! Terörist Albashir Taksim Meydanı'na böyle gelmiş

Mezkur gazete, "Bombalı saldırı talimatının lokasyonu yine değişti… Süleyman Soylu bu kez de ‘Münbiç’ dedi!" başlıklı skandal haberiyle Bakan Soylu'nun 14 Kasım'da gece saatlerinde yaptığı, "Eylemin talimatının Kobani'den geldiği konusunda bir değerlendirmemiz var." sözlerini çarpıttı.

BAKAN YARDIMCISI ÇATAKLI ALGI HABERİNİ İFŞA ETTİ

Twitter hesabından Sözcü gazetesinin dezenformatif haberinin resmini paylaşarak açıklama yapan Çataklı'nın tepkisi şöyle:

"Dezenformasyon haberini düzeltelim, İstiklal'deki saldırıda teröristin Kobanili tekstilcinin evinde barındırılması talimatı Kobani'den, eylem talimatı Münbiç'ten, saldırıdan sonra teröristin saklanması talimatı Kamışlı'dan! Çarpıtarak korumaya çalışmayın, olayın faili PKK/PYD'dir."

HDP'li Paylan'ın terör saldırısı iması tepki çekti: Bakan Soylu'dan çok sert cevapHDP'li Paylan'ın terör saldırısı iması tepki çekti: Bakan Soylu'dan çok sert cevap

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63