CHP ve HDP'li vekiller ayağa kalkmadı! İYİ Partililer Erdoğan'ı ayakta karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'nin yasama yılının açılış programında konuşma yapmak üzere salona girişi sırasında CHP ve HDP'li vekiller ayağa kalkmadı. İYİ Partili vekiller ise Başkan Erdoğan'ı ayakta karşıladı.

01 Ekim 2022 Cumartesi 17:45
CHP ve HDP'li vekiller ayağa kalkmadı! İYİ Partililer Erdoğan'ı ayakta karşıladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 27. Dönem 6. Yasama Yılı başladı. Bu kapsamda TBMM Genel Kurulu'nda tören düzenlendi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış konuşması için Genel Kurul'a girdi.
 

4 şirketin son seçim anketi: AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti'de son durum4 şirketin son seçim anketi: AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti'de son durum




İYİ PARTİLİ VEKİLLER BAŞKAN ERDOĞAN'I AYAKTA KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Kurul'a girmesiyle AK Parti, MHP ve İYİ Parti sıraları ayağa kalktı. CHP ve HDP'li vekiller ise ayağa kalkmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63