CHP'de Tanju Özcan ve Alim Karaca için karar verildi!

Son dakika haberi: CHP'de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca için uyarı cezası kararı verildi. Özcan, başörtülü bir kadın hakkında iğrenç imada bulunmuş, Karaca ise vatandaşa küfretmişti.

03 Ocak 2022 Pazartesi 17:30
CHP'de Tanju Özcan ve Alim Karaca için karar verildi!

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun yaklaşık 6 saatlik karar toplantısı sona erdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya uyarı cezası verildi. 

Geçtiğimiz Eylül ayında Tanju Özcan, başörtülü bir kişiye dönük ifadeleri nedeniyle uyarı istemiyle disipline sevk edilmişti. Alim Karaca da bir vatandaşla yaptığı telefon görüşmesinde küfür etmişti. 

ÖZCAN SÖZLERİ İÇİN "GAF" DEMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözleri için "gaf" deyip ve özür dilediğini hatırlatmış, "Sosyal medya programdan bana yakışmayan gaf yaptım özür diledim zaten. Ama beni buraya getiren sürecin gaf almadığını biliyorum. Sığınmacılarla ilgili çıkışlarım 15 Temmuz'un asıl mimarinin ABD olduğunu söyledim bu rahatsızlık yarattı. Linç kampanyası oldu" demişti.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı'ndan başörtülü kadınla ilgili mide bulandıran ima!CHP'li Bolu Belediye Başkanı'ndan başörtülü kadınla ilgili mide bulandıran ima!

ALİM KARACA'NIN SAVUNMASI: ORGANİZE BİR ŞEY VAR BURADA

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un kötü yönetildiğini söyleyen taraftarla tartıştığı ve küfür ettiği belirtilen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da YDK tarafından verilecek karara saygı duyacağını belirtmişti. 25 Ekim'de savunma veren Karaca, "Olayın 7 ay öncesi var. Telefonla kayıt yapıyor organize bir şey var burada. YDK'ya sözlü savunma yaptım vereceği karara saygı duyacağım" demişti.

CHP'li başkandan kendisini eleştiren vatandaşa 12 dakika boyunca küfürCHP'li başkandan kendisini eleştiren vatandaşa 12 dakika boyunca küfür

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63