CHP'den olağanüstü toplantı! Dedikodu değil bilgi: 6'lı masadan kalkalım

6'lı masada CHP'nin tartışmasız adayı Kılıçdaroğlu'na başta Meral Akşener olmak üzere etkili bir destek gelmezken, 20 Ocak'ta olağanüstü toplantıyla bir araya gelecek olan CHP 'masadan kalkalım' önerisini tartışacak.

19 Ocak 2023 Perşembe 21:30
CHP'den olağanüstü toplantı! Dedikodu değil bilgi: 6'lı masadan kalkalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasıyla birlikte siyaset kulislerinde büyük hareketlenmeler başladı. 6'lı masa ortak aday konusunda anlaşmaya varamazken, CHP Kemal Kılıçdaroğlu'na destek gelmemesi halinde 6'lı masadan kalkacağının sinyallerini vermeye başladı. 

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Bu kapsamda gazeteci Sevilay Yılman'ın aldığı sağlam kulis bilgisine göre, CHP'nin 6'lı masadan kalkması an meselesi.

Yılman, konunun yarın olağanüstü şekilde toplanacak olan CHP Parti Meclisi'nde uzun uzadıya ele alınacağını söyledi.

Yılma şöyle konuştu:

"6'lı masadan kalalım mı kalkmayalım mı toplantısı"

Bir kere bu toplantı olağanüstü. Aldığım kulisi söylüyorum; Çok net dedikodu değil. Birincisi aday falan gündem de ama yarın en çok neyi konuşacaklar biliyor musun? Bomba! 6'lı masadan kalalım mı kalkmayalım mı... Çünkü anladığım kadarıyla Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı ciddi bir direnci var. Bunu çok net bir şekilde de ifade etti. Sonra Davutoğlu ve Babacan'ın açıklamaları yansıdı... Acaba masada olmakla doğru mu yanlış mı yapıyoruz, bu durum lehimize mi aleyhimize mi bunu konuşacaklar.

"MASADAN KALKALIM" SESLERİ YÜKSELİYOR

Şöyle söyleyeyeyim. Parti meclisinde bir kısım masadan kalkalım diyor. Çoklu adaya gidelim herkes eteğindeki taşları döksün ne olacaksa olsun. Bu kısımda Kılıçdaroğlu'nun adaylığını şiddetle destekleyen kısım. Biz çoklu adaya gidelim diyenler var. Bunu çok uzun zamandır kendi aralarında konuşuyorlardı. Yarın biz bu masada olmakla doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz bunu uzun uzadıya konuşacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63