CHP'li Tanju Özcan'dan ilginç tarife: Üçüncü nikaha 50 bin, yabancı uyrukluya 100 bin TL

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Özcan, yeni nikah tarifesini açıkladı. İlk nikahın ucuz olacağını söyleyen Özcan, ikinci nikah için 5, üçüncü nikah için 50 bin TL; yabancı uyruklu kişilerin nikahı içinse 100 bin TL alacaklarını belirtti.

11 Kasım 2021 Perşembe 18:14
CHP'li Tanju Özcan'dan ilginç tarife: Üçüncü nikaha 50 bin, yabancı uyrukluya 100 bin TL

Göçmenlere yönelik nefret suçu içeren açıklamalarıyla gündeme gelen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine tepki çekecek ifadeler kullandı. 

İlk evliliğini yapan Türk çiftlerden normal nikah ücreti tarifesi alacaklarını söyleyen Özcan, ikinci nikaha 5, üçüncü nikaha 50 bin TL alacaklarını söyledi. Özcan, yabancı uyruklu kişilerden ise 100 bin TL nikah ücreti alacaklarını belirtti. Özcan şöyle konuştu: 

"Evlenecek olan taraflardan ikisinin de ilk nikâhı ise nikâhları ucuz olacak. Taraflardan birinin ikinci nikâhı olması halinde nikâh ücreti 5 bin TL alacağız. Taraflardan birinin üçüncü nikâhı olması halinde da nikâh ücreti olarak 50 bin TL alacağız. Taraflardan birisinin veya ikisinin de yabancı uyruklu olması halinde nikâh ücreti 100 bin TL olacak."

Tanju Özcan'dan CHP'ye rest: Pişman değilimTanju Özcan'dan CHP'ye rest: Pişman değilim

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63