CHP'li Ünal Çeviköz tarih verdi: Altılı masanın adayı ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından gözler altılı masaya çevrildi. Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Ünal Çeviköz, altılı masanın adayını muhtemelen Şubat ayı içerisinde açıklanacağını söyledi.

20 Ocak 2023 Cuma 13:45
CHP'li Ünal Çeviköz tarih verdi: Altılı masanın adayı ne zaman açıklanacak?

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin yer aldığı altılı masanın, cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağı belirsizliğini korurken, CHP'li Ünal Çeviköz'den önemli bir açıklama geldi.

Çeviköz; CHP Sözcüsü Faik Öztrak ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla beraber yabancı basına yönelik düzenlediği basın toplantısında, "Adayınn ismi muhtemelen Şubat ayı içerisinde açıklanacak" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz

14 MAYIS TARİHİ SONRASI ALTILI MASADA GÖRÜŞME TRAFİĞİ ARTTI

Dün Davutoğlu ve Uysal'ı ziyaret ederek liderler turuna başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün de Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Millet İttifakı partilerinin liderleri, 26 Ocak'ta İYİ Parti'nin ev sahipliğinde bir araya gelecek. Bu toplantıyla beraber aday müzakereleri de başlamış olacak.

Akşener'den Davutoğlu'na ziyaretAkşener'den Davutoğlu'na ziyaret

Akşener'den Kılıçdaroğlu'na ziyaretAkşener'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son AK Parti Grup Toplantısı'nda, 1950 yılında 14 Mayıs'ta yapılan seçim tarihine gönderme yaparak, 2023 seçimlerinin aynı gün olacağı mesajını vermişti.

ALTILI MASANIN OLASI CUMHURBAŞKANI ADAYLARI

CHP ve Demokrat Parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay verirken, İYİ Parti Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı istiyor. Masanın diğer bileşenleri ise, aday konusunda ortaya bir isim koymuyor. Bu isimler dışında, dışarıdan bir kişinin de aday yapılabileceği tartışmalar arasında.

Akşener ile Kılıçdaroğlu anlaşamadı, 'müzakereler durduruldu' iddiasıAkşener ile Kılıçdaroğlu anlaşamadı, "müzakereler durduruldu" iddiası

6'lı masa dışında Kılıçdaroğlu'na beklenmedik destek! Şart koşup açıkladıAltılı masa dışında Kılıçdaroğlu'na beklenmedik destek! Şart koşup açıkladı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63