Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız

Samsun'da AK Parti'nin etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum, ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız" dedi.

03 Eylül 2022 Cumartesi 21:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan "Geçmişte tecrübe ettiğimiz bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmak istiyorlar. Samsun'dan fitne tüccarlarına söylüyorum, ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız. Kimlerle kol kola girerseniz girin, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Şehre gelişimizden itibaren bizleri hep olduğu gibi samimiyetle bağrına basan Samsunlulara teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı daim eylesin diyorum.

Sevdaları salonlara sığmayan siz dava arkadaşlarımın her birine teşekkürlerimi iletiyorum.

Uğrunda emek verdikleri hizmet bayrağını her gün biraz daha yükseğe taşımak için gayret gösteriyoruz.

Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, bize duyulan güvene layık olmaya çalışıyoruz. Büyük Taarruz'un 100. yıldönümünde hem zaferimizi kutladık, hem de eserlerin toplu açılış törenini yaptık.

21 yılın birikimiyle, tecrübesiyle, ama ilk günkü aşkla, ilk günkü sevda ile ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz.

"SİNSİ EMELLERİNİZE ULAŞAMAYACAKSINIZ"

Buradan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum, ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız. Hangi tuzakları kurarsanız kurun, TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyeceksiniz. Kimlerle kol kola girerseniz girin gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. 

2023 seçimleri ufukta belirdikçe, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız. 

Küresel ölçekte yaşanan sıkıntılara rağmen Türkiye'yi 2023 hedefleriyle kucaklaştırmak, 2053 vizyonuyla buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

"CHP'NİN TAKOZLARINDAN KURTULAN GENÇLERİMİZİN NELER YAPABİLDİĞİNİ GÖRDÜK"

TEKNOFEST'te bu yıl Samsun ev sahipliği yapıyor. Akıncı'dan Atak'a, Hürkuş'tan Anka'ya kadar Türkiye'nin ileri teknoloji ürünlerinde nerelere geldiğini görme imkanı bulduk.

Gençlerimizin önünü açtığımızda neler olacağını gözlerimizle gördük. CHP'nin zamanında koyduğu takozlar ortadan kalkınca bu millet nelere muktedir görmüş olduk.

Salı günü 3 günlük resmi ziyaret için Sırbistan, Bosna Hersek ve Hırvatistan'a gideceğiz.

Bay Kemal TEKNOFEST'e turistik bir seyahat yapmış. Orada buggy ile kendisini dolaştırmışlar. İnşallah ilham almıştır. Bu millet, yüz yıl önceki milli mücadele gibi, büyük bir destan yazıyor. 

"TÜRKİYE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR"

Türkiye küresel ölçekte kendinden söz ettiriyor. Yıllarca milletimizi birbirine kırdıran provokatörlere, terör örgütlerine, sabah akşam karamsarlık aşılayan şeamet tellallarına rağmen ülkemiz bir istikrar ve güven abidesi olarak tüm dünyada göz dolduruyor. Şu anda Baykar artık ürünlerini yetiştiremiyor.

"İMAM HATİP OKULLARIMIZA HAKARETİN ARKASINDA BU NOBRANLIK VAR"

(Kılıçdaroğlu) Ne diyor, "helalleşme". Bu bir oyun. Bu oyunun yerini "hesaplaşma" söylemlerinin almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var. İmam-hatip okullarımızla, ilim irfan yuvalarımızla, alimlerimizle ilgili hakaretlerin havada uçuşmasının gerisinde bu nobranlık var.

Hatta kimi şahsiyet fukaralarının partimizin kapısına kilit vurmaktan bahsedecek kadar gözlerini karartmasının gerisinde bu faşist kafayı hortlatma çabası vardır.

Alevi-Bektaşi kardeşlerimizi hedef alan edepsizlikler de ülkemize sığınan muhacirleri hedef alan söylemleri de bu oyunların birer parçasıdır. Dikkat ederseniz CHP ve yoldaşları milletten yüz bulamadıkça hakaret ve tehdit diline sarılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63